امام جمعه اهل سنت گنبدکاووس: نماز تراویح یکی از مهمترین اعمال اهل سنت در شب های ماه رمضان است

تصویر کوچک شده
امام جمعه اهل سنت شهرستان گنبدکاووس روز 28 اردیبهشت و در اولین جمعه از ماه مبارک رمضان گفت: نماز تراویح از سنت های پیامبر (ص) و از مهمترین اعمال جماعت اهل سنت در شب های پر فیض و برکت ماه رمضان است.
حاج آخوند عبدالباسط نوری زاد افزود: رسول الله (ص) در زمان حیات خود و در ماه رمضان به مدت سه شب نماز تراویح را به همراه اصحاب خود به جا آوردند و این سنت با استقبال کم نظیر مسلمین مواجه شد.


تصویر کوچک شده
وی تصریح کرد: پیامبر (ص) پس از سه روز اقامه نماز تراویح و به جهت پیشگیری از اینکه در آینده این سنت در ماه رمضان به نماز فرض تبدیل بشود، نماز تراویح را ترک کردند و بر این عقیده بودند با فرضیت این نماز در ماه رمضان برخی اشخاص بنابه شرایط جسمی و روحی نتوانند اعمال آنرا به جا آورند.
امام جمعه اهل سنت گنبدکاووس اظهار داشت: نماز تراویح تا دوران زعامت حضرت عمر (رض) به صورت منفرد توسط اصحاب پیامبر به جا آورده می شد و ایشان بودند که این سنت را به صورت جماعت در میان مسلمین در شب های ماه رمضان احیاء کردند.
حاج آخوند عبدالباسط نوری زاد افزود: نماز تراویح از جمله نمازهای سنت چهار رکعتی است که بین هر چهار رکعت زمان برای استراحت و تسبیح در نظر گرفته شده است .
وی خطاب به امامان جماعت و قاریان تاکید کردند تا نماز تراویح را با طمانینه و رعایت حال سالمندان و بدون عجله به جای آورند.
خطیب جمعه اهل سنت گنبدکاووس در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به آغاز ماه پر فیض رمضان گفت: روزه داری بر اساس شریعت اسلامی از سوی خداوند بر همه حق پرستان و امت محمد (ص) فرض گردیده است.
حاج آخوند عبدالباسط نوری زاده با بیان اینکه ماه رمضان ماه تقویت ایمان و تقوا است افزود: این فرصت ارزشمند را غنیمت بشماریم و تلاش کنیم بهتر از گذشته با قرآن و مفاهیم قرآنی انس بگیریم و در تقریب به خداوند و سنت های پیامبر (ص) بکوشیم
وی با ابراز خرسندی از اینکه مردم ایران اسلامی و بخصوص ترکمنان نسبت به حفظ ارزش ها و حرمت ماه رمضان بسیار مقید و پایبندند افزود: الحمدلله در این ایام جوانان ما علاوه بر روزه داری، بدنبال کسب علوم عقیدتی، شرعی و قرآنی هستند و با علما و ائمه ارتباط بیشتر و نزدیگتری از خود نشان می دهند و این رویکرد ها موجب دلگرمی و امیدواری برای جامعه ما است.
امام جمعه اهل سنت گنبدکاووس کلمه"صوم" یا روزه داشتن را از لحاظ شرعی به معنای نیت قلبی در خودداری از خوردن، آشامیدن و همبستری برشمرد و گفت: این امر یک بعد روزه داری و ظاهر امر است و روزه گرفتن علاوه بر جنبه مادی و جسمی دارای جنبه معنوی و روحی نیز می باشد.
حاج آخوند عبدالباسط نوری زاد تصریح کرد: تقویت ایمان و تقوا، تزکیه نفس، خود داری از اعمال نامشروع، حرام، غیر اخلاقی و انسانی،‌ حمایت و دستگیری از نیازمندان و ...از جنبه های معنوی و روحی روزه داری است.
وی افزود: ماه رمضان ماه مبارزه با نفس، ماه تقویت اخلاق حسنه و نظم اجتماعی، امانتداری، صبر، استقامت و ماه درس مساوات در میان افراد اجتماع است.
وی گفت: خداوند در ماه مبارک رمضان فرصت های ارزنده بسیاری در اختیار بندگانش قرار داده که یکی از بارزترین آنها قبولی بلاشک توبه نادمین و گناهکاران است، زیرا که خداوند غافر و بخشاینده است.
امام جمعه اهل سنت گنبدکاووس در انتهای سخنان خود از جوانانی که در امر غبار روبی و آماده سازی مساجد سطح شهر همت کردند صمیمانه تشکر کردند.
حاج آخوند عبدالباسط نوری زاد همچنین از شهردار گنبدکاووس، هیات امنای مصلی نماز جمعه اهل سنت، واحد های برق، انفورماتیک ، اطلاع رسانی و خدمتگزاران مصلی نیز تقدیر و تشکر کردند.
وی گفت:
همه این عزیزان به صورت فی سبیل الله در جهت آماده سازی فضای مصلی و برگزاری هر چه باشکوهتر نماز عبادی جمعه تلاش می کنند و خدمات آنان در پیشگاه خداوند بی پاداش نخواهد بود.
فرستنده webmaster در تاريخ ۱۳۹۷/۲/۲۹ ۹:۵۰:۰۰ (1326 بار خوانده شده) خطبه های نماز جمعه
صفحه مناسب چاپ
 
بی‌شک دیدگاه هر کس نشانه‌ی تفکر اوست، ما در برابر نظر دیگران مسئول نیستیم
فرستنده شاخه
ارسال نظر
شرایط نظر*
همه‌ی نظرها نیاز به تایید مدیر سایت دارند
عنوان*
نام شما*
ایمیل*
وب سایت*
پیام*
کد تایید*
{۹} - {۴} = ?  
نتیجه این عبارت را وارد کنید
حداکثر تعداد تلاش برای ارسال: 10 مرتبه